Atelierul de brânză NarCheese la Târgul Produs de Cluj

3-6 septembrie - Târgul Produs de Cluj - Parcarea Supeco (Penny) Mănăștur

Atelierul de brânză NarCheese va fi prezent la Târgul Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal!

Împreună cu Produs de Cluj ne găsiți între 3 și 6 septembrie, orele 10:00 - 20:00 în parcarea Supeco (fostul Penny) Mănăștur pe Calea Florești, nr. 56!

Pe lângă brânzeturile artizanale și specialitățile de Cornești marca Atelierul de brânză NarCheese veți găsi mulți alți producători locali care țin la valorile și meșteșugurile tradiționale.

Astfel, alături de brânzeturile artizanale NarCheese, la cel mai fain târg din Ardeal, vor fi și standuri cu specialități din carne, dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, pâine și prajituri de casă, uleiuri presate la rece, zacuști și murături, legume și fructe de sezon, lavandă și alte plante aromatice, dar și costume populare, podoabe, accesorii, marochinărie și sculptură în lemn, toate realizate cu suflet și pasiune.

Vă așteptăm cu drag!

Atelierul de brânză NarCheese – 3-6 septembrie orele 10:00 – 20:00  – Târgul Produs de Cluj – Calea Florești, nr. 56 Parcarea Supeco (Penny) Mănăștur – Un eveniment oferit de Produs de Cluj și Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu SC SUPECO INVESTMENT SRL România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *