Atelierul de branza NarCheese ROA Cluj-min

Atelierul de brânză NarCheese & ROA Cluj

Începând cu anul acesta am renunțat la livrările personale prin Cluj, care ne răpeau din timpul prețios petrecut în Atelier și am decis să venim mai aproape de dumneavoastră prin intermediul întâlnirilor săptămânale ROA – Roade Online Ardelenești! Acolo am reușit să creăm nu doar o rețea de vânzare ci o adevărată comunitate! Astfel, toate comenzile plasate pe site-ul nostru se pot ridica personal de la întâlnirile ROA!

Vă invităm pe toți să vă alăturați acestui grup unde, pe langă bunătățile NarCheese, veți găsi numeroși producători locali și din împrejurimi!

ROA Cluj reprezintă o inițiativă lansată de un grup de producători din Cluj-Napoca și împrejurimi prin intermediul căreia ne propunem crearea unei rețele de vânzare directă și consum echitabil pentru hrana produsă localROA a luat naștere pe model REKO sau rättvis konsumtion (suedeză), în traducere liberă – consum echitabil – se bazează pe încredere reciprocă între consumatori și producători, având ca suport deschiderea producătorilor pentru tot ceea ce înseamnă producția locală.

ROA -Roade Online din Ardeal iti lansează o provocare: O lună fără supermarket!

Vrei să simți că trăiești ca la țară, unde totul e proaspăt, natural și sănătos? Noi iți oferim această șansă prin întâlnirile săptămânale organizate cu producătorii locali de diverse produse care mai de care mai delicioase și deosebite!

Urmărește pagina ROA Cluj – know & rate us și intră în grupul ROA Cluj – vânzare directă.

Aici fiecare producător postează toate produsele pe care le are spre vânzare. Tu îi lași comanda, iar apoi vii doar să ridici de la fiecare producător în parte TOT CE AI COMANDAT!

Programul întâlnirilor ROA Cluj:

Marți 16:30 – 17:30 -> Poligon, Florești
Marți 18:00 – 19:00 -> Parcare Sun, Grigorescu

Joi 16:30 – 17:30 -> Parcare Grand Hotel Italia, Bună-Ziua
Joi 18:00 – 19:00 -> Parcare Univers T (lângă Iullius Mall), Gheorgheni

Sâmbătă 10:00 – 13:00 -> Piața volantă din Apahida, în spatele Casei de Cultură
Sâmbătă 14:00 – 13:00 -> Piața volantă din Florești, Strada Someșului nr 37

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *