Atelierul de Brânză NarCheese vă așteaptă la Târgul producătorilor locali

4-9 August - Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”, Hoia - TIFF & Made in Cluj

Între 4 și 9 august, Atelierul de Brânză NarCheese va fi prezent la Târgul producătorilor locali  din Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” în Hoia în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF)!

Un târg al micilor producători din zona Clujului susținut de Made in Cluj unde vom fi alături de alți aproximativ 14 producători locali într-un cadru de poveste și o atmosfera marca TIFF!

Vă punem la dispoziție cele mai bune brânzeturi și bunătăți din Cornești făcute cu drag folosind procese artizanale domoale pentru un gust unic, specific produselor de altădată!

Târgul Producătorilor Locali este un proiect TIFF 2020, organizat în parteneriat cu Made in Cluj! 

Accesul vizitatorilor se va face zilnic între orele 10:00-21:00. Pentru a susține această destinație, accesul vizitatorilor se va face în baza unei taxe minime de 6 lei, iar elevii și studenții vor beneficia de reduceri. Pentru spectatorii TIFF care și-au achiziționat bilete la proiecțiile din Hoia (Aleea Parcului Etnografic), în ziua evenimentului, accesul în parc va fi gratuit. Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială a festivalului TIFF.RO și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”, Hoia – Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *