Brunch Roa Cluj in Ograda NarCheese 21 august 2021

 

Pentru că Amitirile din copilărie au fost despre joaca în ploaie și fuga prin noroi, ne-am suflecat mânecile și ne-am apucat de organizat #BrunchROA2.

Brunch ROA Cluj Editia 2 – în Ograda NarCheese

Ne dorim în primul rând să fie soare, însă acest lucru nu îl putem noi controla. Ce putem face însa e să punem suflet în toată organizarea, începând de la locație, preparate și jocuri.

Deși vremea nu a ținut cu noi, lumea s-a simțit bine în ograda noastră la Atelierul de brânză NarCheese, așă că vom păstra locația! V-au plăcut poneii, căluții și caleștile, așa că le păstram. V-au plăcut aperitivele, ceaunul și desertul și încercam să le facem la fel. Bineînțeles că veți putea vizita Casa Bunicii din Cornești și sta la taclale pe îndelete cu noi despre povestea din spatele fiecărui vis împlinit.

În concluzie, ne dorim să ne mai amintim de copilarie însă fără ploaie.

Când? 🕛 În 21 August 2021 începand cu orele 11!

💰Prețul rămâne și acela la fel: 100 ron adult și 20 ron copii peste 4 ani (cei până în 4 ani au intrarea gratuita) ❗Înscrierile se fac până în data 19.08.2021 – vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!

Găsești aici formularul de înscriere!

Cu mai mutle informații te așteptăm și pe pagina de Facebook a evenimentului Brunch ROA Cluj – Ediția 2, pe grupul ROA Cluj vânzare directă sau pe pagina de facebook ROA Cluj.

❗Nu avem o platformă de plăți integrată, așa că, plata avansului e necesar să fie făcută prin transfer bancar în contul: Asociația Roade Online Ardelenesti RO22BTRLRONCRT0608336701 sau prin Revolut 0755238614.

La eveniment vor fi prezenți toti producatorii ROA, permanenți sau sezonieri. Așteptăm să ne vedem cu voie bună în număr cât mai mare!