Descriere
Lapte de bivoliță integral, pur din ţinuturile specifice zonei noastre, pasteurizat la o temperatură blânda, răcit repede şi adăugat în sticlă pentru a păstra intacte vitaminele şi mineralele prezente în mod normal în laptele natural. Textură densă, cu gust bogat şi cu 50% mai mult calciu decât laptele de vacă.
Laptele provine de la animale crescute în mod natural. Nu folosim concentrate care să forțeze animalele să producă mai mult lapte decât produc ele în mod natural.
Ingrediente: 100 % lapte de bivoliţă românesc, pasteurizat la temperatură joasă (50˚C)
Informații nutriționale | Conținut la 100 g produs |
Valoare energetică (kJ/kcaI/100g): | 250 kJ/65 kcal |
Grăsimi: | 4.5 g |
– din care acizi grași saturați | 3 g |
Glucide: | 1,8 g |
– din care zaharuri | 1,8 g |
Proteine: | 1 g |
Sare: | 2,6 g |
Nu necesita fierbere. Dupa deschidere, a se consuma in maxim 48 de ore. Laptele de bivoliţă NarCheese poate forma un strat consistent de smântână la suprafaţă, dovadă a procesării minime la care este supus.
A se păstra la: 2 – 4 ˚C
Producător: Atelierul artizanal de brânză NarCheese, Sat Corneşti, comuna Gârbău, jud. Cluj
Recenzii
Nu există recenzii până acum.