Descriere
Cașul Raclette este capodopera atelierului nostru! Respectând cu strictețe rețetele învățate pe plaiurile elvețiene, se produce doar în perioada verii, când vacile pășunează iarba proaspătă, acest lucru favorizând gustul și textura brânzei! Apoi cu multă grijă și dibăcie se maturează o perioadă de minim 3-4 luni pentru un gust bine așezat și desăvârșit.
După multă muncă, răbdare și o lungă, dar meritată așteptare, avem bucuria de a vă prezenta un Caș „Raclette” veritabil, produs la noi în Atelierul de Brânză NarCheese!
Raclette este o specialitate „valaisanne”, autentică din munții Elvețieni, din regiunea „Valais”. Această brânza este produsă după obiceiuri locale, după o rețetă care se respectă cu strictețe! Laptele este prelucrat crud, în perioada verii, când vacile pășunează iarba proaspătă, lucru ce favorizează gustul și textura brânzei.
Până în anii 1960, brânza Raclette a fost produsă doar în regiunea Valais(Suisse), mai târziu a început sa apară și în alte regiuni, prin Italia, Franța, apoi și în alte țări, precum și acum, din 2020, la noi în Ardeal preparată cu pricepere în Atelierul artizanal de brânză NarCheese!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.